Τελετή Ορκωμοσίας Δημοτικών Αρχών Δήμου Παγγαίου

Τελετή Ορκωμοσίας Δημοτικών Αρχών Δήμου Παγγαίου
31 Δεκεμβρίου 2023 - by Άρθρα, Δελτία τύπου

Σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε εχθές η τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντα Δημάρχου, Φίλιππου Αναστασιάδη, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Παγγαίου.

 

Την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως Κυρίου κύριος Χρυσόστομος, δίνοντας ευχές για ευλογημένη, χρηστή και δίκαιη θητεία.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, ώστε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο εμπιστοσύνης και συνεργασίας μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Έχοντας την πλούσια εμπειρία του παρελθόντος, την γνώση και την συνεχώς αυξανόμενη όρεξη για δουλειά, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας με όραμα και συνέπεια. Βρισκόμαστε εδώ για το σύνολο των πολιτών, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις, <<απλώνοντας παράλληλα το χέρι>> προς τα μέλη της αντιπολίτευσης για ομαλή συνεργασία προς όφελος του τόπου μας. Τέλος, ευχαριστούμε το σύνολο των συνεργατών μας, όλες τις δημοτικές υπηρεσίες και τους ανθρώπους που τις στελεχώνουν.

 

Ευχαριστούμε αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή ορκωμοσίας, όπως Ιερείς, Στελέχη της Ελληνικής Κυβέρνησης, Δήμαρχοι γειτονικών, και όχι μόνο, Δήμων, Μέλη της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, Στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, Μέλη Δημοσίων Φορέων και ένας μεγάλος αριθμός πολιτών.

 

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία σε όλους!

 

Καλή χρονιά με υγεία και πολλά χαμόγελα!

 

Καλή χρονιά με υγεία και πολλά χαμόγελα!